Πως μπορώ να κάνω κράτηση σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα;

Στo cavaclauss.gr μπορείτε να επιλέξετε από 5 διαφορετικά είδη κρατήσεων.

  • Κανονική επίσκεψη  που αφορά 1 άτομο ή ομάδες έως 10 ατόμων: η τιμή ανά άτομο είναι 18 ευρώ και περιλαμβάνει γευσιγνωσία 4 κρασιών (από συγκεκριμένη λίστα που θα επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι στη φόρμα κράτησης)  καθώς και ξενάγηση σε συγκεκριμένους χώρους του Οινόκαστρου της Achaia Clauss (από συγκεκριμένη λίστα που θα επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι στη φόρμα κράτησης).
  • Οινολογική  επίσκεψη που αφορά 1 άτομο ή ομάδες έως 10 ατόμων: η τιμή ανά άτομο είναι 32 ευρώ και περιλαμβάνει γευσιγνωσία 4 κρασιών (από συγκεκριμένη λίστα που θα επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι στη φόρμα κράτησης)  καθώς και ξενάγηση σε συγκεκριμένους χώρους του Οινόκαστρου της Achaia Clauss (από συγκεκριμένη λίστα που θα επιλέξουν οι ενδιαφερόμενοι στη φόρμα κράτησης).
  • Επίσκεψη group  Πακέτο 1, που αφορά ομάδες έως 55 ατόμων: η τιμή ανά άτομο είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει γευσιγνωσία 2 κρασιών  καθώς και ξενάγηση σε συγκεκριμένους χώρους του Οινόκαστρου της Achaia Clauss.
  • Επίσκεψη group Πακέτο 2, που αφορά ομάδες έως 55 ατόμων: η τιμή ανά άτομο είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει γευσιγνωσία 3 κρασιών  καθώς και ξενάγηση σε συγκεκριμένους χώρους του Οινόκαστρου της Achaia Clauss.
  • Επίσκεψη σχολείων που αφορά επίσκεψη για σχολεία:  δωρεάν.

Για παιδιά κάτω των 18 χρονων, δεν υπάρχει κάποια οικονομική επιβάρυνση, αλλά είναι απαραίτητη η συνοδεία απο γονέα ή κηδεμόνα.


Κράτηση για κανονική / οινολογική επίσκεψη

Βήμα 1

Στη φόρμα κρατήσεων αρχικά επιλέγουμε τον  αριθμό των ατόμων – ανάλογα με τη περίπτωση εμφανίζεται και η τιμή ανά άτομο (εικόνα 1).

Εικόνα 1. Επιλογή αριθμού ατόμων

Βήμα 2

Επιλέγουμε την ημερομηνία που θέλουμε να κάνουμε κράτηση (εικόνα 2).

Εικόνα 2. Επιλογή ημερομηνίας

Βήμα 3

Επιλέγουμε την ωρα που θέλουμε να κάνουμε κράτηση από τις διαθέσιμες χρονικές περιόδους (εικόνα 3).

Εικόνα 3. Επιλογή ωρας

Βήμα 4

Επιλέγουμε τους επισκέψιμους χώρους για τη ξενάγηση ανάλογα με το είδος της επίσκεψης (στην εικόνα 4 εμφανίζονται ενδεικτικά οι επισκέψιμοι χώροι για τη κανονική επίσκεψη)
Το συγκεκριμένο πεδίο είναι Υποχρεωτικής συμπλήρωσης.

Εικόνα 4. Επιλογή διαθέσιμων χώρων για ξενάγηση ανάλογα με το είδος της επίσκεψης – ενδεικτικά εμφανίζονται οι επισκέψιμοι  χώροι για τη κανονική επίσκεψη

Βήμα 5

Επιλέγουμε 4 κρασιά για τη γευσιγνωσία ανάλογα με το είδος της επίσκεψης (στην εικόνα 5 εμφανίζεται  ενδεικτικά η λίστα κρασιών για τη κανονική επίσκεψη, και η λίστα των κρασιών αλλάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα)
Το συγκεκριμένο πεδίο είναι Υποχρεωτικής συμπλήρωσης.

Εικόνα 5. Επιλογή 4 κρασιών για τη γευσιγνωσία ανάλογα με το είδος της επίσκεψης – ενδεικτικά εμφανίζεται η λίστα κρασιών για τη κανονική επίσκεψη

Βήμα 6.

Συμπληρώνουμε τον αριθμό ατόμων ξανά (για επιβεβαίωση), καθώς και το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας μας  (εικόνα 6).
Τα συγκεκριμένα πεδία είναι Υποχρεωτικής συμπλήρωσης.

Εικόνα 6. Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας

Εφόσον έχουμε ολοκλήρώσει τα 6 βήματα που περιγράφονται παραπάνω, και δεν εμφανιστεί κάποιο μήνυμα λάθους, το σύστημα κρατήσεων θα προχωρήσει στον υπολογισμό της τελικής τιμής της κράτησης μας και θα μας την εμφανίζει στο κάτω μέρος της φόρμας, ανάλογα με τα άτομα που έχουμε εισάγει στο Βήμα 1 και θα ενεργοποιηθεί το κουμπί ΑΓΟΡΑ  (εικόνα 7)

Εικόνα 7. Υπολογισμός τιμής κράτησης – το συγκεκριμένο παράδειγμα αφορά κράτηση για 1 άτομο στη κατηγορία κανονικής επίσκεψης

Ολοκλήρωση κράτησης

Πλέον αφού πατήσουμε το κουμπί ΑΓΟΡΑ η κράτηση θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι του cavaclauss.gr και μπορούμε να προχωρήσουμε στο ΤΑΜΕΙΟ για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία.